Nyheder

Hokus pokus filiYoga (Netop udkommet)

"Forfatterne bag bestselleren "Lyt til løven – yogaremser for børn" er tilbage med en selvstændig fortsættelse. Bogen er fyldt med farverige yogaøvelser for børn, denne gang samlet som små legende yogaforløb, der stimulerer børn motorisk, følelsesmæssigt og socialt. Desuden udfordres både sprog og fantasi gennem de tilknyttede remser" (Carlsen)

 

Fra påskeæg til juleskæg

- året rundt i rim

Hvad laver man til påske? Hvordan dufter sommer? Og hvilke dyr kan man møde i skoven om efteråret? Med Lotte Sallings fine rim kommer man hele året rundt – gennem årstider og måneder, højtider og traditioner og møder dyr og planter i naturen. Til hver måned er der knyttet spørgsmål og aktiviteter, så bogen er oplagt til dialogisk læsning.

Musetrin og troldetramp

- massageremser for børn

Hvem nyder ikke god gang massage? Her er forslag til 20 forskellige massageøvelser for børn ledsaget af sjove rim og remser. Bogen henvender sig til de ca. 4-10-årige og deres voksne

Bogen indledes med et afsnit om massage for børn, samt en introduktion til brug af bogen. Herefter følger 20 forskellige massageøvelser med hver deres remse. Bogen afsluttes med forslag til forskellige massageforløb.

 

Fra bibliotekets lektørudtalelse:

Lotte Salling formår endnu engang at skrive en række sjove og velfungerende rim og remser, hvor der er fuld fart på sproget. Bogen er rigt illustreret i Dina Gellerts velkendte humørfyldte streg. Bogen vil være oplagt at bruge i institutioner, da massage med til at styrke relationer mellem børn. Den vil også sagtens kunne bruges til en hyggestund derhjemme, når alle trænger til at komme lidt ned i gear"

 

Andre lektørudtalelser fra nyere bøger:

 

Musicarma

”Skøn bog+cd med mindfulnessøvelser og musik for børn; velegnet til brug i såvel børnehave og indskoling, som i hjemmet. Selv de mindste vil kunne nyde musikken…. Den beroligende musik, øvelserne, de sødmefyldte illustrationer og fine remser går op i en højere enhed og har mange anvendelsesmuligheder. Kun fantasien sætter grænser, men uanset hvad vil der være grundlag for at skabe nogle gode åndehuller i en travl børnehverdag.”

Flere snakkepakker

"En utrolig flot bog, der handler om kroppen. Bogen er fyldt med remser, sange og forslag til aktiviteter, der har med vores krop og følelser at gøre. Det er en meget overskuelig emnebog, som er lige til at gå til." (Folkeskolen)

"Et ”must have” da den er nem og overskuelig, der er til mange timer sammen med børnene. Det er netop i denne alder, børnene skal lære om sig selv og hinanden, og derfor er denne bog et fantastisk pædagogisk redskab" (Jagoo)

 

Lyt til løven

Skøn bog med yogaøvelser til de 3-8-årige. Velegnet til brug i såvel børnehave og indskoling, som i hjemmet... Meget velfungerende og charmerende bog. Yogaens mange styrker får endnu en dimension, når den kombineres med Sallings fine remser, der hjælper barnet ind i øvelsen og styrker det kropslige og sproglige simultant. (bibliotekets lektørudtalelse)

 

 

Rems og hop

"Et yderst godt, instruktivt, inspirerende og nemt tilgængeligt materiale til den vigtige bevægelse for børn. Mange af sangenes titler (fx Målmand, Spiderman, Jetjager, Pirat) appellerer herligt til drenge. Samtidig finder man på hjemmesiden mængder af flere ideer til at bruge materialet." (bibliotekets lektørudtalelse)

 

 

_________________________

Tlf.:60681215 salling.lotte@gmail.com

CVR 30438744