Nyheder

 Lotte Salling

Stjernestunder

Godnatrim med beroligende massage

- En bog til aftenlæsning eller

stille stunder i løbet af dagen.


Tryk HER for godnatsangen "Nogen der våger", med  tegninger fra bogen)

(tryk på tegning for stor version)

Fra Bibliotekets lektørudtalelse:

Dejlig bog, smukt og stemningsfuldt illustreret i akvarel af Lea Letén.

Rim hvor sproget vender og vinkler natten, stjernen, mælkevejen og søvnen på forunderlig vis. Humoristisk og poetisk både i sprog og illustrationer.

I kombination med massageanvisningerne er her til hygge og beroligelse lige før sengetid. Bogen vil være oplagt som en del af putteritualer hjemme eller til brug i institutioner, når der er brug for en stille stund.

Tal-Atlet

giver børnene mulighed for at lære tal og geometriske former med hele kroppen.

Tryk på bogen til venstre for at se eksempler, samt downloade bogens gratis krops-tal og -former.


Læs mere om bogen, tryk HER

Alfabet-Atlet

En bog der giver børnene mulighed for at lære alfabetet med hele kroppen.  Tryk HER og download kropsbogstaver fra bogen.


Fra Folkeskolen.dk: (læs hele anmeldelsen her)

Dette er nok årets udgivelse til bogstavindlæringen og bør være tilgængelig for alle, der arbejder med dette emne.

Lotte Salling kan det med at sætte ord sammen på forunderlig vis og få de sjoveste remser frem. Dina Gellert kan fange ordene og remserne og give dem liv med sin streg. Et flot makkerpar.


Fra Bibliotekets lektørudtalelse:

Remserne er inspirerende, bevægelserne sjove og illustrationerne lige til at gå ombord i. Denne bog har som noget særligt fokus på bogstavernes form og fokus på, at vi også lærer med kroppen.

Ka' selv, ka' du?

Ny bog til de yngste, med legende tilgang til motoriske færdigheder og små vigtige sejre i hverdagen. Læs mere via Forlagsliv her:

+ se læseprøve her


Fra Bibliotekets lektørudtalelse:

Gennemarbejdet bog som har farverige tegninger, der vil tiltrække børnene. Rigtig fint, at bogen opfordrer til både bevægelse - fx at cykle med benene når mor og barn cykler til børnehaven, og at børnene selv prøver at tage tøj på ligesom bogens figur… Farverig bog som både kan bruges af forældre, dagplejere og daginstitutioner. Anbefales.

Hvem er jeg - smådyr

Sød ny papbog med remser og flapper, hvor de yngste får lov til at rime med på velkendte smådyr.


Fra Bibliotekets lektørudtalelse:

Sjov gådebog om smådyr med farverige illustrationer og flapper, der skal åbnes. Bogen henvender sig til de mindste børn på 1-3 år og vil være et hit både i hjemmet og på institutionerne. Lotte Salling er en af vores helt store forfattere, der har styr på rim og sprogtilegnelse hos børn. Rimene er ligetil, mundrette og velegnede til de mindste børn, der endnu ikke har det store ordforråd. De rimer godt og har en fin rytme, når de læses højt. Lotte Sallings bøger bør stå på både store og små biblioteker. Hermed anbefales bogen til køb.

NYT: Flere bøger af Lotte Salling nu også som

e-bøger på engelsk - Tryk HER:


E-bøger oversat og til salg på Amazon er bl.a. :

Lyt til løven  (Listen to the Lion)

Nessie (Nessie, the Loch Ness Monster)

Rems og hop (Brain break songs)

Hvem er jeg (Guess who I am)+ (Wer bin ich?)

Peter puslespil (fem sprog)

Familien op og ned (My family up and down)


Lektørudtalelser fra nyere bøger:Musetrin og troldetramp

(små remser med børnemassage)

Lotte Salling formår endnu engang at skrive en række sjove og velfungerende rim og remser,

hvor der er fuld fart på sproget. Bogen er rigt illustreret i Dina Gellerts velkendte humørfyldte streg.

Bogen vil være oplagt at bruge i institutioner, da massage er med til at styrke relationer mellem børn.

Den vil også sagtens kunne bruges til en hyggestund derhjemme, når alle trænger til at

komme lidt ned i gear.  En varm anbefaling herfra.


Hokus Pokus FiliYoga

"Utrolig charmerende og helstøbt bog, hvor Lotte Sallings dejlige remser og Lea Leténs søde tegninger giver bogen en ekstra dimension. Denne kombination gør bogen meget anvendelig sammen med barnet. Velegnet til brug i såvel børnehave og indskoling som i hjemmet, og den er velegnet til både begyndere og øvede indenfor yoga.

Bøger om yoga til børn er efterspurgte. Denne hører blandt de bedste. Køb den."


Musicarma

”Skøn bog+cd med mindfulnessøvelser og musik for børn; velegnet til brug i såvel børnehave og indskoling, som i hjemmet. Selv de mindste vil kunne nyde musikken…. Den beroligende musik, øvelserne, de sødmefyldte illustrationer og fine remser går op i en højere enhed og har mange anvendelsesmuligheder. Kun fantasien sætter grænser, men uanset hvad vil der være grundlag for at skabe nogle gode åndehuller i en travl børnehverdag.”  (bibliotekets lektørudtalelse)

Se også Folkeskolens anmeldelse her 

+ se tv2 indslag her (nederst)


Flere snakkepakker

"En utrolig flot bog, der handler om kroppen. Bogen er fyldt med remser, sange og forslag til aktiviteter, der har med vores krop og følelser at gøre. Det er en meget overskuelig emnebog, som er lige til at gå til." (Folkeskolen)

"Et ”must have” da den er nem og overskuelig, der er til mange timer sammen med børnene. Det er netop i denne alder, børnene skal lære om sig selv og hinanden, og derfor er denne bog et fantastisk pædagogisk redskab" (Jagoo)

"Et gennemarbejdet og let tilgængeligt materiale, der er lige til at tage i brug. Anbefales indkøbt til daginstitutioner mv., børnebiblioteket og til den første indskoling i skolerne" (bibliotekets lektørudtalelse)


Rems og hop

"Et yderst godt, instruktivt, inspirerende og nemt tilgængeligt materiale til den vigtige bevægelse for børn. Mange af sangenes titler (fx Målmand, Spiderman, Jetjager, Pirat) appellerer herligt til drenge. Samtidig finder man på hjemmesiden mængder af flere ideer til at bruge materialet." (bibliotekets lektørudtalelse)


Lyt til løven

Skøn bog med yogaøvelser til de 3-8-årige. Velegnet til brug i såvel børnehave og indskoling, som i hjemmet... Meget velfungerende og charmerende bog. Yogaens mange styrker får endnu en dimension, når den kombineres med Sallings fine remser, der hjælper barnet ind i øvelsen og styrker det kropslige og sproglige simultant.
_________________________

Tlf.:60681215  salling.lotte@gmail.com

CVR 30438744