Nyheder

Lotte Salling

Fra påskeæg til juleskæg

- året rundt i rim

Hvad laver man til påske? Hvordan dufter sommer? Og hvilke dyr kan man møde i skoven om efteråret? Med Lotte Sallings fine rim kommer man hele året rundt – gennem årstider og måneder, højtider og traditioner og møder dyr og planter i naturen. Til hver måned er der knyttet spørgsmål og aktiviteter, så bogen er oplagt til dialogisk læsning.

 

Udkommer denne vinter:

Hokus pokus filiYoga

"Forfatterne bag bestselleren Lyt til løven – yogaremser for børn er tilbage med en selvstændig fortsættelse. Bogen er fyldt med farverige yogaøvelser for børn, denne gang samlet som små legende yogaforløb, der stimulerer børn motorisk, følelsesmæssigt og socialt. Desuden udfordres både sprog og fantasi gennem de tilknyttede remser" (Carlsen)

 

Musetrin og troldetramp

- massageremser for børn

Hvem nyder ikke god gang massage? Her er forslag til 20 forskellige massageøvelser for børn ledsaget af sjove rim og remser. Bogen henvender sig til de ca. 4-10-årige og deres voksne

Bogen indledes med et afsnit om massage for børn, samt en introduktion til brug af bogen. Herefter følger 20 forskellige massageøvelser med hver deres remse. Bogen afsluttes med forslag til forskellige massageforløb.

 

Fra bibliotekets lektørudtalelse:

Lotte Salling formår endnu engang at skrive en række sjove og velfungerende rim og remser, hvor der er fuld fart på sproget. Bogen er rigt illustreret i Dina Gellerts velkendte humørfyldte streg. Bogen vil være oplagt at bruge i institutioner, da massage med til at styrke relationer mellem børn. Den vil også sagtens kunne bruges til en hyggestund derhjemme, når alle trænger til at komme lidt ned i gear"

 

Musicarma

- Mindfulness med musik for børn

Fra bibliotekets lektørudtalelse:

”Skøn bog+cd med mindfulnessøvelser og musik for børn; velegnet til brug i såvel børnehave og indskoling, som i hjemmet. Selv de mindste vil kunne nyde musikken…. Den beroligende musik, øvelserne, de sødmefyldte illustrationer og fine remser går op i en højere enhed og har mange anvendelsesmuligheder. Kun fantasien sætter grænser, men uanset hvad vil der være grundlag for at skabe nogle gode åndehuller i en travl børnehverdag.”

Flere snakkepakker

- Sprogudviklende aktiviteter om krop og følelser.

kan bestilles via: salling.lotte@gmail.com eller hos Dafolo.

Med masser af remser, samtaleideer, spørgsmål og hjemme-sideaktiviteter omkring kroppens opbygning, organer, sanser og følelser. 141 sider. 349 kr. + moms (m. 4 plakater+hjemmeside)

 

"En utrolig flot bog, der handler om kroppen. Bogen er fyldt med remser, sange og forslag til aktiviteter, der har med vores krop og følelser at gøre. Det er en meget overskuelig emnebog, som er lige til at gå til." (Folkeskolen)

 

"Et ”must have” da den er nem og overskuelig, der er til mange timer sammen med børnene. Det er netop i denne alder, børnene skal lære om sig selv og hinanden, og derfor er denne bog et fantastisk pædagogisk redskab" (Jagoo)

 

 

Året rundt med snakkepakker

- årskalender med sprogudviklende aktiviteter

Denne årskalender er lavet ud fra ord og emner i de to bøger om snakkepakker (Snakkepakker og Flere snakkepakker) dog med helt nye ideer til kreative opgaver og dialogiske spørgsmål, der lægger op til samtale med børnene. Hvert månedsopslag er flot illustreret med snakkepakkerne og indeholder en snakkeremse til temaet samt ny inspiration til tematisk, struktureret sprogarbejde med børnene. På den måde kan kalenderen hjælpe jer med at holde fokus på sprogarbejdet i det daglige samspil med børnene.

 

 

Lyt til løven

- yogaremser for børn

Forlaget Carlsen. Flot, farverig bog med remser og øvelser, til styrkelse af både sprog og krop. Se mere på www.yogaremser.dk Pris: 199 kr. + moms

 

Fra bibliotekets lektørudtalelse:

Skøn bog med yogaøvelser til de 3-8-årige. Velegnet til brug i såvel børnehave og indskoling, som i hjemmet... Meget velfungerende og charmerende bog. Yogaens mange styrker får endnu en dimension, når den kombineres med Sallings fine remser, der hjælper barnet ind i øvelsen og styrker det kropslige og sproglige simultant. (bibliotekets lektørudtalelse)

 

 

Rems og hop

Multimedie-materiale bestående af bog, cd og hjemmeside - www.remsoghop.dk - med remser, sange og sprogaktiviteter på dansk og engelsk

Materialet er let at gå til og kan bruges på skoler, fritidshjem, institutioner eller derhjemme.

Bevægelsesaktiviteterne til sangene har fokus på bl.a. kondition, styrke, balance, krydsmotorik og kropskoordination og kan bruges på begrænset plads eller i en sal, alt efter forholdene.

Intropris: 299 kr. + moms inkl. musik-cd og hjemmeside.

 

Fra bibliotekets lektørudtalelse:

"Et yderst godt, instruktivt, inspirerende og nemt tilgængeligt materiale til den vigtige bevægelse for børn. Mange af sangenes titler (fx Målmand, Spiderman, Jetjager, Pirat) appellerer herligt til drenge. Samtidig finder man på hjemmesiden mængder af flere ideer til at bruge materialet."

(bibliotekets lektørudtalelse)

 

 

OBS Klik på tegningerne og se dem i stor format

_________________________

Tlf.:60681215 salling.lotte@gmail.com

CVR 30438744