Snakkepakker2

 lottesalling.dk  

Året rundt med Snakkepakker

Nyhed, Kalender med ekstra samtale-emner og legeaktiviteter

Flere snakkepakker

- Sprogudviklende aktiviteter om krop og følelser

med masser af remser, samtaleideer, spørgsmål og hjemme-sideaktiviteter omkring kroppens opbygning, organer, sanser og følelser. 141 sider. (inkl. 4 plakater+hjemmeside)


Snakkepakker 

- Sprogudviklende aktiviteter til hele året

(findes nu kun som e-bog. Se under "Gratis")


 Året rundt med snakkepakker (evighedskalender)


Se også hjemmesiden: www.snakkepakker.dk


Snakkepakker (200 sider), med remser, sange og kreative opgaver, inkl. to plakater. Derudover hjemmesiden www.snakkepakker.dk ,med bl.a. 300 udprintsark med tegne- og sprogaktiviteter. Til de 2-5 årige.


Anmeldelse: 'Snakkepakker er et sandt overflødighedshorn af færdige aktivitetsforslag. (…) I Snakkepakker får pædagogen høj kvalitet og et meget gennemarbejdet materiale. Forslagene stimulerer alle sanser og forholder sig til de seks læreplanstemaer".

Læs hele anmeldelsen her.


"En utrolig flot bog, der handler om kroppen. Bogen er fyldt med remser, sange og forslag til aktiviteter, der har med vores krop og følelser at gøre. Det er en meget overskuelig emnebog, som er lige til at gå til." (Folkeskolen)


”..Et super opslagsværk at have i alle børnehaver. Det sparer en masse tid i planlægningsfasen af en aktivitet, så der bliver endnu mere tid sammen med børnene (…) den er fyldt med farverige og fantasifulde illustrationer. Til bogen hører en hjemmeside, der er meget nem at navigere rundt på, også den er fyldt med rigtig gode forslag til hvordan man kan arbejde med sproget.”

(Marianne Sheldon PPR-Fredensborg kommune)


Snakkepakker - hjemmeside


Til alle ord og emner medfølger i bøgerne eller på hjemmesiden:


- Rim og remser

- Sange og sangforslag

- Tegneaktiviteter til download

- Opgaveark til download

- Ideer til samtale / fokusord mv.

- Forslag til sansemotoriske aktiviteter

- Forslag til andre bøger om samme emne osv.