Krible Krable Rim

Lotte Salling

 

KLIK på tegningerne,

så de folder sig ud !

Månedens bog i BR i juni - klik HER og se pigen fortælle om bogen

 

Krible krable rim er skrevet med henblik på at lave dialogisk læsning med de yngste børn og få koblet sjov, leg og små motoriske aktiviteter på sproget, så børnene bliver mere motiverede og bedre husker tekst og indhold.

Ideer til hvilke ord man kan tale om og hvilke tilhørende aktiviteter man kan lave i relation til remserne, under og efter læsningen, kan forhåbentlig give inspiration og lyst til at dvæle ved ordene. Man kan vælge at gå mere i dybden med hver historie, vandre ud i naturen for at finde insekter, ja i det hele taget opleve med alle sanser i forbindelse med sproget.

 

Fra Bibliotekets lektørudtalelse:

"Inspirerende og tiltrækkende bog med rim, der via dialogisk læsning arbejder med børnenes sproglige og lydlige opmærksomhed… Hvert opslag består af sjove og velformede korte rim, der er integreret i en illustration på venstresiderne, mens højre side rummer forslag til aktiviteter og til snak og leg omkring forskellige ord i teksten.. Illustrationerne - tegneserieagtig stil med sjove detaljer, der passer godt til bogens tone og sjove rim.."

 

Tilbage

Tag fat om hinanden (taktilsans),

prøv at gå som tusindbenet (muskel-led-sans/krydsmotorik), lad jer snuble og falde (balancesans).